Judecător botoşănean indignat de scandalul din interioul DNA

Lacramioara AxinteMai mulţi magistraţi de la tribunale din ţară şi-au arătat indignarea, pe Facebook, referitor la maniera în care Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz, în şedinţă secretă, revocării din DNA a procurorilor Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga.

Unul care s-a exprimat public este judecătorul Lăcrămioara Axinte de la Tribunalul Botoşani.

„A devenit o modă în România sa te legi cu lanţuri de porţile unei instituţii, să arăţi ca eşti singurul/singura capabil/capabilă să o conducă?” a transmis Lăcrămioara Axinte, pe Facebook.

Judecătorul a criticat şi declaraţiile procurorului general, Augustin Lazăr, care a spus că procurorii Ţuluş şi Iorga probabil se află „într-o stare emoţională”, referindu-se la acuzaţiile făcute de aceştia la adresa Laurei Codruţa Kovesi.

„Dacă un procuror dintr-o structură specializată ar trebui să lucreze acolo doar 4 ani pentru că, vezi Doamne, s-ar uza din punct de vedere mental, emoţional, atunci ce se poate spune despre un procuror care este în funcţii de conducere extrem de importante de peste 10 ani?”, a mai scris Lăcrămioara Axinte.

Sursa: Zf.ro

2 thoughts on “Judecător botoşănean indignat de scandalul din interioul DNA

  1. Inteleg ca doamna e suprata (desi stiu ca pozitia ii cam interzice sa aiba iesiri de astea demne de Antena 3)… dar nu da motive pt care Kovesi trebuie sa plece… Faptul ca e de 10 ani acolo nu insemna ca trebuie sa plece. Nu e vorba de legat cu lanturi e vb de performanta si de faptul ca este sustinuta de o larga majoritate a populatiei si de toti aliatii internationali ai Romaniei…. greu pt bolsevici de acceptat… dar incercati… o sa va iasa pana la urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *