Primar lăsat fără arma de vânătoare, după un scandal la propriul iaz

pusca-de-vanatoareUn primar din judeţul Botoşani a rămas fără arma de vânătoarea, muniţie şi permisul de port armă, după scandalul în care a fost implicat la sfârşitul săptămânii trecute. Măsura a fost dispusă pe perioada anchetei.

Primarul comunei Dimăcheni, Ştefan Cojocaru, a avut o altercaţie la iazul pe care îl deţine cu mai mulţi bărbaţi din comuna Vorniceni.

like facebookUnul dintre aceştia, Daniel Orăşanu, de 39 de ani, a sunat la 112 reclamând că primarul l-a ameninţat cu arma şi l-a călcat cu maşină. La rândul său, alesul local susţine că el a fost victima fiind lovit în mai multe rânduri, inclusiv cu răngi de cei care i-au încălcat proprietatea.

4 thoughts on “Primar lăsat fără arma de vânătoare, după un scandal la propriul iaz

  1. nu te lasa primarule instaureaza instaureaza ordinea disciplina ,teroarea,sa stie omenirea ca existi.

  2. asta este atitudine de primar ioane,regret dar nu cred ca e normal sa se intample asa,poate vor lua atitudine oamenii din fruntea judetului.

  3. Atâta timp cât ai călcat pe.proprietatea mea fara acordul meu si devii violent îți meriți soarta.Nu ai ce căuta,nu te conformezi Ești direct răspunzător de ce ti.se întîmplă

  4. despre care propietate vorbesti alin nu ai auzit de baronul de dimacheni,omul care a construit un domeniu si a distrus o comuna,cu asa primari vrem sa ne miscam,urat urit ,si rusinos ,dar pana la urma este ales si oamenii isi merita soarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *