Premieră! Un bărbat a fost pedepsit după ce a terorizat o familie cu 5500 de mesaje

Foto: mediafax
Foto: mediafax

Un bărbat a reușit „performanța” de a transmite unei familii din Botoșani peste 5.500 de mesaje de amenințare. Acesta a ajuns să fie condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare şi obligat la plata a 25.000 de lei daune morale.

Constantin Claudiu Budur a avut o relaţie cu o tânără din Botoșani. Acesta și Claudia M. s-au despărţit, iar ulterior bărbatul, care lucra ca taximetrist, a început să vină la ea la muncă şi să o terorizeze. Femeia, care era gestionară la un magazin, a fost nevoită să apese butonul de panică într-un episod de hărţuire din partea fostului iubit.

like facebookPatronul firmei şi agenţii de pază l-au scos afară din magazin. Constantin Budur a început să îl hărţuiască mai apoi şi pe omul de afaceri cu mesaje de ameninţare.

Între timp, tânăra a reuşit să îşi refacă viaţa, căsătorindu-se, iar inculpatul a început să îl terorizeze şi pe actualul partener al fostei iubitei. În decurs de cinci ani, soţul femeii a primit 5500 de mesaje.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru hărțuire, iar decizia Judecătoriei nu este definitivă.

3 thoughts on “Premieră! Un bărbat a fost pedepsit după ce a terorizat o familie cu 5500 de mesaje

  1. 1…sotia actuala la acel moment era inca cu mine si locuia in casa mea! 2…acel individ Ducan Dragos la care e lucra nu avea pt ce si de ce sa se bage in viata ei privata. 3…eu daca m-am dus s-o intreb pe individa de cand sta cu mine,dar are un alt iubit cu care iese,nu cred ca era problema directa a d-lui Ducan. 4…cand primesti favoruri sexuale uite ca ajungi sa te bagi si in viata unei angajate. 5…niciun moment din cele 2 vizite la locul de munca a numitei Movanu Claudia(Humelnicu Claudia in prezent) nu s-a soldat cu vreun incident in care ea sa actioneze „butonul de panica” 6…cand tu ca patron te „hranesti” numai din scandaluri si timp de 6 ani impreuna cu actualul sot al respectivei Claudia ma sicanezi in trafic strict cu sopul de a ma determina sa am o reactie,nu e cazul sa te victimizezi. 7…reactia mea a fost aceea de a-ti trimite in urma zecilor de sicane in trafic acele mesaje….reactie pe care o regret sincer in acest moment!!! Probabil trebuia sa te-ntreb barbateste care ti-e problema….8…cand d-nul Corneanu interimar sef la Politia mun. Botosani „plimba” dosarul pe care il ai dintr-o parte in alta doar pentru ca iti este cumatrul nu mi se pare deloc corect. 9…in scurt timp spre marea ta dezamagire vei fi trimis in judecata pentru toate,dar absolut toate cate mi-ai facut tu mie si familiei mele d-le Ducan in perioada 2012-prezent. Povestea continua….

  2. Eu te cred că ti_e greu sa o uiți pe fosta dar câteodată trebuie … Știu că nu e ușor dar daca te vroia și ea acum erai cu ea .

    1. care fosta?…ce sa uit??…femeia aia are viata ei demult,eu la fel. D-nul Ducan care cel mai probabil a primit favoruri sexuale de la ea avea si are ceva de-mpartit cu mine si in ziua de azi. Eu ii recomand un psiholog si un pshiatru. Omul asta are dusmani pe fiecare metru patrat in orasul asta. Arunca cu sacosele de bani pe unde apuca si toti il tin in brate,dar vine si ziua platii. In rest nu-i nimic de capul lui. Un tip cu 8 clase,prea multe nu stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *