Bombă pe piaţa imobiliară! Mall-ul din Botoşani, scos la vânzare. Cine şi la ce preţ îl vinde

uvertura mall botosaniBombă lansată pe piaţa imobiliară din Botoşani. Singurul mall din Botoşani este scos la vânzare. Anunţul de vânzare a complexului comercial Uvertura Mall a fost lansat de administratorul judiciar al societăţii comerciale Uvertura City Mall SRL, firma Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L.- filiala Suceava.

Imobilul de pe Calea Nationala nr. 91 este scos la licitaţie, pe 21 iulie, la un preţ de 32.749.510 lei, echivalentul a 7,5 milioane de euro.

Complexul comercial are subsol, parter şi patru etaje, o suprafaţă construită la sol de 4.619,8 mp, şi una construită desfăşurată de 32.041,9 mp. El cuprinde spatii comerciale, de alimentatie publica, sali de cinematograf, spatii de petrecere a timpului liber si de recreere, iar la subsol spatii tehnice,
adapost de protecţie civilă, depozitare si supermarket alimentar si 250 locuri de parcare.

like facebookLichidatorul vinde şi 1.594 metri pătraţi de teren care aparţine firmei, diferenţa de teren fiind concesionată de la Primărie.

Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmeaza a scoase la vanzare au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 20.07.2017, ora 16.00, la sediul procesul ales al administratorului judiciarManagement Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. Filiala Suceava din mun. Iasi, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iasi.

Licitatia va avea loc la sediul din Iaşi al administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L.

5 thoughts on “Bombă pe piaţa imobiliară! Mall-ul din Botoşani, scos la vânzare. Cine şi la ce preţ îl vinde

  1. Mai mult trafic de persoane era cand se facea parcul distractiv acolo decat cu „neinspiratia” asta de cladire, care cu greu poate fi numit mall

  2. Ar fi benefic dacă ar fi transformat intr-o parcare supraetajata ca și așa stam prost la capitolul asta!Parerea mea.Sau intr-o clinica de ultima generație!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *