Direcția pentru Protecția Copilului Botoșani nu are cu ce plăti salariile angajaților pe ultimele două luni din an

DGASPCDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani nu are suficienți bani pentru plata salariilor celor aproape 1000 de angajați până la sfârșitul anului. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Liviu Toma, instituția rămâne descoperită financiar pe lunile noiembrie și decembrie, urmare a majorărilor salariale aplicate în sistem. Necesarul pentru acoperirea salariilor este de 72 miliarde lei vechi.

like facebookAr mai fi nevoie de 72 miliarde lei vechi pentru a acoperi cheltuielile salariale pe lunile noiembrie și decembrie. Posibil să fie o rectificare, dacă nu vom vedea la Ministerul Muncii”, a menționat Liviu Toma.

 

One thought on “Direcția pentru Protecția Copilului Botoșani nu are cu ce plăti salariile angajaților pe ultimele două luni din an

  1. mai bine ati verifica,stati cu dosare de adoptie de ani de zile,aveti doua angajate care descurajeaza viitorii parinti,din prima clipa,nu aveti niciun interes sa dati copii in aoptie,vb aia din plasamente iese ceva..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *