Primarul municipiului Botoșani renunță la a achiziționa tramvaie noi: Vom face tramvaie noi pe scheletul celor vechi

tramvaie blocate- Eltrans BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, s-a răzgândit: nu mai vrea tramvaie noi pentru Eltrans, ci spune că o variantă mai bună și mai ieftină este recondiționarea tramvaielor vechi. El susține că în acest mod s-ar face o economie și nu ar mai trebui bani în plus pentru a crea parcul de tramvaie. Inițial, primarul a spus că vrea să ia bani de la BERD pentru a asigura un parc de tramvaie care să satisfacă nevoile municipiului.

like facebookCred că vom opta pentru partea de recondiționare a tramvaielor, să facem tramvaie noi pe scheletul celor vechi, pentru că prețul ar fi undeva la 600 mii de euro de tramvai și nu la 2 milioane euro cât ar costa un tramvai nou. Cred că aici va fi opțiunea noastră. La fel a procedat și în Timișoara și la București, iar atunci nu ne va trebui bani în plus pentru a crea parcul de tramvaie. Se recondiționează în totalitate”,  a menționat edilul.

 

6 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani renunță la a achiziționa tramvaie noi: Vom face tramvaie noi pe scheletul celor vechi

  1. Dati-le la fier vechi,asfaltati toate liniile de tranvai existente si cumparati trolebuze ,daca aveti o tara de minte in capetele voastre.Tranvaile din botosani creeaza un foarte mare disconfort si calatorilor si locuitorilor Botosaniului.

  2. un vagon de tren nou la Astra Arad costa 1.000.000 de euro….un tramvai e 2.000.000 de euro??? :))) 600.000 euro sa reconditionezi ce??? UN tramvai de 40 de ani vechime pe care neamtul ti l-a dat gratuit???? Pai vedeti ca nemtii mai au de dat tramvaie la casat. Luati tot de la ei si tot gratis sunt,doar transpotrtul costa.Pai credeti ca nemtii au doar masini la mana-a-doua??…au si tramvaie…

  3. da ce morti mati de escroc penal ii faci de 600mii de euro la un tramvai…..crapatiar inima in tine jeg ordinar

  4. Tovarăși din conducerea municipiului ce facem cu calea de rulare a acestora,știți ca locuitorii din Primaverii au apartamentele varza din cauza tramvaielor , știți ca zonele prin care trec fierataniile li se cutremura casele la fiecare 10-15 minute….oricum nu cred ca va interesează deoarece acolo unde locuiți dumneavoastră nu trece tramvaiul …..cred ca e mai ok achiziția de autobuze cu clima și dotări decente la preturi mult mai accesibile și asfaltarea caii de rulare…. decât investiția în aceste vechituri…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *