FC Botoşani pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon. Vezi preţurile!

suporteri fc botosaniFC Botoșani va pune în vânzare, de marţi, abonamentele pentru sezonul competițional 2017 – 2018 al Ligii I. Doritorii sunt așeptați la sediul clubului FC Botoșani pentru a procura abonamentele la aceleași prețuri ca și în sezonul anterior, 150 lei pentru un abonament la peluză, 250 lei la tribună și 450 lei pentru un abonament la tribună în sectorul acoperit.

Emiterea acestora se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00- 12:00, 13:00- 17:00 și sâmbăta și duminica între orele 09:00- 13:00. Posesorii de abonamente în sezonul 2016- 2017 pot reînnoi cardurile de acces pentru aceleași locuri până în data de 9 iulie, ulterior acestei date vânzarea de abonamente făcându-se după principiul primul venit, primul servit.

like facebookCei care își vor procura abonamente pentru sezonul 2017- 2018 vor avea acces gratuit și la meciurile din Cupa României desfășurate de FC Botoșani pe Stadionul Municipal. În cazul pierderii cardurilor de acces nu se vor emite duplicate. Emiterea unor noi carduri se va face numai contra cost.

loading...

2 Comentarii

  1. Ion spune:

    Taraturilor, sunteți niște escroci! De ce nu se oferă reduceri pentru cei ce-și iau abonament an de an? Ar trebui reduceri de 5% pt. fiecare an în care un suporter și a luat abonament.

    Răspunde
  2. Ion spune:

    Vedeți oferta de la Poli Iași, este de bun simț,dar Iftime se plânge de bani exact ca și Copos când era la Rapid.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*