Zece elevi cu medii de zece la Evaluarea națională, după contestații. Un elev a primit 1,60 de puncte în plus la lucrarea de română

REZULTATE EVALUARE 2012Doi elevi botoșăneni au reușit să își ridice mediile la Evaluarea națională, după ce au depus contestații, la 10. Este vorba de Cosmina Mihoreanu, de la Colegiul național ”Mihai Eminescu”, care a avut 9,65 la română iar în urma contestației a primit 10, dar și Georgiana Aroșoaie, de la Școala ”Leon Dănăilă” Darabani, care de la 9,20 la limba și literatura română a fost notată cu 10, după contestație. Astfel, cei doi elevi se alătură celorlalți opt care au obținut medii de 10 la această evaluare.

like facebookÎn urma contestațiilor, cele mai multe note au fost în favoarea candidaților. De exemplu, un elev a reușit, în urma contestației depuse la limba și literatura română, să își ridice nota la 9.80 de la 8.85 cât primise inițial, iar un altul și-a ridicat nota, tot la limba română, de la 8.80 la 9.60.

O diferență mare de notare s-a înregistrat la lucrarea unui elev de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. Acesta fusese notat cu 7.70 la limba și literatura română, iar după contestație a primit 9.30, adică 1,60 puncte în plus.

Au fost elevi care au dat și greș după contestații. De exemplu, un candidat a avut 9.30 la română iar în urma contestației a primit 8.80. Procentul de promovabilitate la nivelul județului este după contestații de 73,56%, față de 73,51% cât a fost inițial.

Iată rezultatele  finale!

 

One thought on “Zece elevi cu medii de zece la Evaluarea națională, după contestații. Un elev a primit 1,60 de puncte în plus la lucrarea de română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *