VIDEO&FOTO Accident mortal. Tânăr aruncat zeci de metri de pe motocicletă, după impactul cu o căruţă

accident mortal strahotin dangeni9Un tânăr, de 24 de ani, a decedat în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier. Tânărul mergea pe motocicletă alături de fratele său şi s-au izbit violent de o căruţă ce venea din sensul opus.

În urma impactului tânărul ce conducea motocicleta a fost aruncat aproximativ 30 de metri iar traumatismele suferite au dus la curmarea vieţii aproape instantaneu. Fratele său, de 14 ani, a scăpat cu câteva răni uşoare şi a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital.

Evenimentul rutier s-a produs pe un drum comunal din localitatea Strahotiv, comuna Dângeni când Gabriel Vira mergea cu fratele său pe motocicletă, iar la un moment dat au impactat căruţa în care se afla un văr al soţiei sale, Gheorghe Săraru.

like facebookDupă producerea accidentului căruţaşul a părăsit locul faptei. Ulterior a fost găsit de poliţişti, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Căruţaşul nu recunoştea că a fost la faţa locului spunând că nu avea cum să îi facă un asemenea rău rudei sale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.