Autoritățile iau în calcul scoaterea șinelor de tramvai de pe străzile Nicolae Iorga și Viilor

sina tramvaiŞinele de tramvai de pe străzile Nicolae Iorga și Viilor, care nu a fost utilizate niciodată, ar putea fi scoase. Viceprimarul municipiului Botoșani,  Marian Murariu, a declarat că  se analizează posibilitatea de a scoate acele dale, dat fiind faptul că în ultima perioadă au avut loc în zonă și accidente rutiere.

like facebookPe vremea lui Ceaușescu exista dorința de a extinde linia de tramvai și de a o conecta la bazar. În momentul de față nu există intenția de a extinde linia de tramvai, iar dalele montate acolo nu-și au rostul. Săptămâna trecută a fost un accident. Un motociclist a intrat cu roata, pentru că în făgașul unde se montează șina pentru tramvai existăî un gol și pune în pericol circulația vehiculelor pe două și patru roți. Suntem în analiză asupra soluției pe care o vom adopta. Se discută la nivelul primăriei și vom lua o hotărâre, dar va fi în partea de final a verii, începutul toamnei”, a menționat Murariu.

 

 

4 thoughts on “Autoritățile iau în calcul scoaterea șinelor de tramvai de pe străzile Nicolae Iorga și Viilor

  1. Dragă primărie !
    Vă rog să luați în calcul alte mijloace de transport în comun. Mai silențioase, mai confortabile, mai puțin producătoare de vibrații, mai puțin agresive cu străzile și așa rupte și cu cauciucurile celorlalți participanți la trafic. Hai că se poate !

  2. Ala dorea sa faca un circuitcomplet. Voi va ocupati de tot felul de taxa de prosop sau râu. Acum va incurca sinele, ca alea de la Carrefour. Niste incompetenti cu pretentii de genii.

  3. Mai nou se da vina pe sinele de tramvai pentru accidente. În ultimii 10 ani în orașul Botosani nici un primar nu a facut nimic. Teatrul Mihai Eminescu stă în șantier de aprospe 3 ani, proiectul Cornisa chiar dacă este mai bine de 90% complet se amână deschiderea lui. Avem nevoie de investiții în modernizarea transportului în comun. Tramvaiele sunt supraaglomerate în orele de varf iar maxi-taxi sunt prea mici pentru numarul mare de calatori, poate pe viitor vă veți gândi la deschiderea de linii de RATB. Eu locuiesc în zona liceului Mihai Eminescu iar pentru a ma deplasa la locul de munca mai sus de bazar nu am nici un mijloc de transport în comun pe aceasta rută iar iarna este foarte grea deplasarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *