FOTO & VIDEO Accident grav la Orăşeni Deal! Persoană încarcerată după ciocnirea a două maşini în intersecţia morţii

accident intersectie cristesti- botosaniO persoană a fost încarcerată în urma unui accident rutier grav produs, joi dimineaţă, în intersecţia morţii de la Orăşeni Deal.

Andreea Catargiu, de 22 de ani, aflată la volanul unui Fiat Punto, care mergea dinspre Botoşani spre Vorona, a fost prinsă în maşină, după ce un Seat Altea, care circula dinspre Cristeşti spre Orăşeni Deal, a intrat în intersecţie fără să îi acorde prioritate.

like facebookFemeia a fost descarcerată de un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi transportată la spital. Tot la spital a ajuns şi fratele ei, de trei ani, aflat în maşina acesteia.

Şoferul vinovat, Ciprian  C., este din Braşov şi nu cunoştea drumul, iar maşina lovită este din Alba.

Vom reveni cu detalii!

accident intersectie cristesti- botosaniaccident intersectie cristesti- botosaniaccident intersectie cristesti- botosani

3 thoughts on “FOTO & VIDEO Accident grav la Orăşeni Deal! Persoană încarcerată după ciocnirea a două maşini în intersecţia morţii

  1. Oare cate accidente trebuie sa se mai intample in aceasta intersectie pentru a fi semnalizata corespunzator? Cati oameni trebuie sa moara? Care este pretul care trebuie platit?

  2. Nu mai argumentati rahaturile astea cu „Nu cunostea drumurile”, indicatoarele sunt la fel in toata europa…ce dracu..?!

  3. Intersectia este semnalizata corespunzator, problema o reprezinta soferii indisciplinati, teribilisti.
    Se obtine prea usor permis in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *