FOTO Accident cu victime la miezul nopții într-o intersecție din Botoșani

accident- djdp- botosani1Un accident soldat cu trei victime a avut loc la miezul nopții de marți spre miercuri într-o intersecție din Botoșani.

Două mașini, un Renault și un Audi, s-au ciocnit în intersecția dintre strada Ion Pillat și strada Victoriei, lângă Biserica Sfântul Gheorghe.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe stradă, ajungând pe trotuar, una oprindu-se într-un indicator rutier, iar alta în niște tufișuri.

Vinovat este un tânăr aflat la volanul asutoturismului Audi, care a ieșit în intersecție, dinspre Piața Mare, fără a acorda prioritate autoturismului Renault Scenic condus de o femeie de 36 de ani, care mergea pe Ion Pillat dinspre Bazar spre Luceafărul.

like facebookLa fala locului au ajuns echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe.

Șoferița, soțul său și un copil au fost preluați de ambulanțe.

Imediat după accident, șoferul care a produs evenimentul a fugit, la fața locului rămânând doar proprietarul mașinii care nu a acordat prioritate, acesta aflându-se pe scaunul din dreapta. Se presupune că șoferul fugar ar fi fost băut.

3 thoughts on “FOTO Accident cu victime la miezul nopții într-o intersecție din Botoșani

  1. Banuiesc ca A6-le nu are asigurare si v-a trebui sa fie dat in judecata proprietarul. Dna dr se va alege cu o paguba mare, nu v-a recupera niciun ban de cei vinovati, care probabil ca sunt tigani, dar se va bucura ca au scapat toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *