Scandal la un accident rutier provocat, cel mai probabil, de un poliţist

politie accident de orice felUn accident rutier s-a transformat într-un scandal, după ce martorii evenimentului spun că un poliţist s-ar fi aflat la volan şi apoi a plecat de la faţa locului. Evenimentul a avut loc, marţi, în localitatea Ungureni când un şoferul unui VW Jetta a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor.

De la volan ar fi coborât un poliţist, comisar în cadrul IPJ, şi era vizibil sub influenţa băutura alcoolice, potrivit martorilor. Primii care ar fi ajuns la faţa locului ar fi fost poliţiştii din localitate şi după ce au discutat cu şoferul, acesta a plecat.

like facebookUlterior au ajuns şi poliţiştii rutieri, însă cum nu a fost găsit nimeni la locul accidentului, nu au putut stabili cine a condus. Au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele producerii accidentului rutier.

One thought on “Scandal la un accident rutier provocat, cel mai probabil, de un poliţist

  1. Asta este activitatea politiei in sectia Vlasinesti,spargeri nerezolvate, scandaluri pe care nu le vad,evaziune in comert la greu,tigari de contrabanda in toate bodegile si magazinasele,dar seful are treaba cu vinul ,si unii subordonati cam la fel,nu au timp de prins talharii si de aparat legea,daca omora pe cineva betivanul ,se gasea vinovat mortul,rusinea politiei sectia vlasinesti si ipj bt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *