Cartier ANL pe Șoseaua Iașului fără apă în zonă. Flutur: Nu știu cum s-a ales terenul

Radu Mazare si Ovidiu Portariuc1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, luni, că există o problemă în cartierul ANL din Șoseaua Iașului. Este vorba de alimentarea cu apă, care nu va putea fi făcută decât dintr-o conductă situată în cealaltă parte a orașului, respectiv Hotelul Premier, și care ar presupune costuri considerabile. Flutur spune că acea conductă spre Flămânzi, construită în urmă cu mulţi ani, nu are capacitatea necesară pentru a alimenta un  nou cartier. Edilul l-a criticat pe fostul primar Ovidiu Portariuc pentru alegerea proastă a terenului pentru aceste locuințe.

like facebookE clar că o să ne apară o problemă pe care eu nu am știut-o dar am aflat-o ulterior. Cea mai mare problemă o vom avea cu partea de alimentare cu apă a acelui cartier , pentru că cartierul este suficient de generos. Planul urbanistic General cuprinde pe lângă cele aproape 600 de locuințe ANL și un așezământ social, o grădiniță, o școală și o biserică. Într-o discuție avută cu cei de la Nova Apaserv, ni s-a comunicat că nu avem apă în zonă și este o problemă delicată. Nu știu cum s-a ales terenul. Domnul Mazăre  cu fostul primar s-au dus și au pus o cărămidă și au spus că aici facem blocuri ANL. Soluția de alimentare cu apă a acelui cartier este de undeva din zona Premier, ca să înțelegeți ce va însemna pentru noi asigurarea utilităților pentru acel cartier”, a menționat Flutur.

 

One thought on “Cartier ANL pe Șoseaua Iașului fără apă în zonă. Flutur: Nu știu cum s-a ales terenul

  1. Lasa Fluturache,ca nici gaz nu era cand nea’ Ciubotaru a construit Alfa Land,dar cu promisiunea ca vei obtine o vila gratuit in acel complex,ai reusit „minuni” si ai adus gaz:))))…Asa si-acuma…fara grija ca le rezolvi tu si problema asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *