FOTO Ziua Drapelului marcată de autorităţile locale cu discursuri şi parade militare

ziua tricolorului 1Autorităţile locale au marcat, luni, Ziua Drapelului Naţional, în Piaţa Tricolorului. Cu acest prilej, a fost organizată o ceremonie de arborare a drapelului naţional şi o paradă militară. La eveniment au luat parte președintele Consiliului Județean, Costică Macaleţi, subprefectul Daniela Beclea, primarul Cătălin Flutur, şefi de instituţii.

De asemenea, în Piaţa Tricolorului s-au aflat şi câţiva zeci de trecători, veniţi să vadă în special parada militară, pe care, de altfel, au şi aplaudat-o.

like facebookSărbătorim astăzi una din cele mai importante zile pentru noi, ca popor român. Sărbătorim o zi dedicată unui simbol care ne-a unit pe toţi ca entitate românească, sub trei culori! Acest simbol naţional, o legătură puternică dintre ieri şi azi, dintre istorie şi cotidian, ne cheamă cu gândul şi sufletul să privim cu mândrie la trecutul nostru ca neam românesc şi cu încredere spre viitor! Drapelul tricolor românesc, alături de stemă şi imn, reprezintă un însemn naţional important al neamului nostru pentru că are o tradiţie populară şi creştină precum şi una revoluţionară”, a spus subprefectul de Botoșani, Daniela Beclea.

ziua tricolorului

ziua tricolorului 5

ziua tricolorului 4

 ziua tricolorului 2

One thought on “FOTO Ziua Drapelului marcată de autorităţile locale cu discursuri şi parade militare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *