O botoșăneancă l-a impresionat pe tatăl regretatei interprete Mihaela Runceanu cu glasul ei. Vezi ce premiu a luat aceasta la festivalul organizat in memoria marii artiste!

codruta cu tatal mihaelei runceanuTrofeul cel mare al ediției a VI-a a Festivalului „Mihaela Runceanu-Pentru voi muguri noi” desfășurat în weeekend, la Buzău, a fost adus în Botoșani. Cea care l-a câștigat este o studentă în Iași, dar cunoscută pentru copilăria ei petrecută pe scenele muzicale din România.

Codruța codruta barariuBarariu este cea care a impresionat juriul condus de compozitorul Dan Dumitriu și care a decis într-o unanimitate completă să-i acorde trofeul cel mare.

Tânăra botoșăneancă a interpretat în concurs piesa codruta diploma„Iartă” de la Mihaela Runceanu, reușind să-l impresioneze chiar și pe tatăl regretatei artiste aflat în sală. Bătrânul a urcat pe scenă personal și a felicitat-o pe tânăra artistă, oferindu-i un disc -vinil ca un premiu special.

Codruța Barariu este studentă a Facultății de Filosofie și Studii Politice, specializarea Sociologie din cadrul Universității Al.I. Cuza din Iași și se pregătește,  în prezent, pe plan muzical cu profesoara Anca Apetroaie de la Iași.

One thought on “O botoșăneancă l-a impresionat pe tatăl regretatei interprete Mihaela Runceanu cu glasul ei. Vezi ce premiu a luat aceasta la festivalul organizat in memoria marii artiste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *