Bloc ANL pentru salariații Primăriei Botoșani și instituțiilor din subordine. Vezi unde se va face!

anl botosaniUn număr de 12 locuințe ANL vor fi realizate, în viitorul apropiat, pentru salariații  Primăriei Botoșani și instituțiilor din subordine, a anunțat, luni, primarul Cătălin Flutur. El a declarat că s-a primit de la ANL acceptul pentru construcția unui bloc în zona Grivița, pentru care a existat o solicitare de mai mult timp.

like facebookEste vorba de blocul din strada Grivița, fosta piață Grivița, unde ne-am propus să facem un bloc ANL, după aia ANL a venit și ne-a spus că doar pe credit ipotecar. Noi am făcut solicitări în continuare și ne-au preluat propunerea și sunt de acord să construim acolo un bloc doar pentru locuințe de serviciu. Urmează în momentul de față să răspundem adresei ANL-ului și să le dăm tot ceea ce ne-au cerut. Vor fi locuințe de serviciu pentru toți cei care aparțin într-un fel sau altul de primărie, pentru salariații din primărie, pentru salariații din subordinea instituțiilor subordonate primăriei, de la cele două spitale municipale, Spitalul de Recuperare și Spitalul TBC”, a menționat Flutur.

One thought on “Bloc ANL pentru salariații Primăriei Botoșani și instituțiilor din subordine. Vezi unde se va face!

  1. CAND VA ZBURA PORCU SI BOUL VA MAI PUTEA FACE CEVA LA VACUTA, ATUNCI SE VOR FACE! EI NU SUNT IN STARE SA FACA STR. PRIMAVERII! APROPO IN SIRIA NU EXISTA ASA DRUM SI ACOLO SUNT BOMBE MAI TATA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *