Becali a făcut cu o nouă ofertă pentru Moruțan. Cât dă pentru fotbalistul de la FC Botoșani

gigi becaliGeorge Becali recunoaşte că a oferit două milioane de euro pentru Florinel Coman şi discuţiile rămân deschise. Patronul FCSB a dezvăluit şi ce salariu va avea Dragoş Nedelcu, ca Filipe Teixeira va semna la noapte şi că a făcut o nouă ofertă pentru Olimpiu Morţuan, de la FC Botoşani.

Becali susţine că Dragoş Nedelcu vine sigur la FCSB, chiar dacă există unele discuţii în contradictoriu cu impresarul jucătorului. Omul de afaceri îl vrea şi pe Florinel Coman, însă aici lucrurile sunt mai complicate. Becali a oferit două milioane de euro, dar Gică Hagi ezită să ofere un răspuns, mai ales că mai are pe masă o ofertă de trei milioane de euro:

”Este adevărat că am oferit două milioane de euro Florinel Coman. Nedelcu a rămas 1,5 milioane de euro, iar eu am făcut ofertă de 3,5 milioane de euro pentru amândoi. Deci două milioane de euro pentru Coman. Din ce am auzit, Gică are ofertă de trei milioane de euro pentru Florinel Coman, dar plătibili în trei ani. Din ce am auzit, el înclină spre oferta mea, că-i dau banii acum.

like facebookPentru Nedelcu facem actele astăzi. Din partea Viitorului, mi-a transmis Argăseală, vor să facă astăzi actele de transfer şi mai urmează să negociem noi cu jucătorul.

Impresarul a făcut o propunere, noi am făcut altă propunere şi astăzi i-am trimis altă propunere şi să spună da sau nu. I-am trimis o propunere foarte bună. Când dai 1,5 milioane de euro, nu mai ţii cont de 4-5.000 pentru jucător. Dar dacă întinzi coarda… Eu mai cedez, dar tu îmi pui nişte condiţii care îmi dau peste cap filosofia de la echipă. El vrea bonusuri pentru fiecare meci, bonus pentru câştigarea campionatului… Eu nu dau acum politica clubului peste cap”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Fostul europarlamentar a dezvăluit şi salariul pe care-l va avea Dragoş Nedelcu, unul impresionant pentru un jucător de 20 de ani: ”Jucătorul are 12.000 de euro în primii doi ani. Apoi 13.000 de euro, 14.000 de euro şi 15.000 de euro. Plus 20.000 de euro la semnătură. Plus bonusuri pentru titlu şi cupele europene, la fel cum au ceilalţi jucători. Eu am mare încredere în Nedelcu, dar nu sunt 100% sigur că va reuşi să fie mare fotbalist. Este adevărat, are toate premisele”.

Becali susţine că urmează să semneze şi Teixeira şi a făcut o nouă ofertă pentru Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşani: ”Teixeira vine diseară şi semnează. Este bătut în cuie. El a sperat că-l va lua Şumudică. Şi Şumudică nu l-a luat. Va semna pe un an. I-am zis lui Vali Argăseală să ofere 600.000 de euro pentru Moruţan şi trebuie să primim un răspuns. Dau 600.000 de euro şi îl las acolo încă un an. Şi pe Coman sunt dispus să-l mai las un an la Viitorul”.

Sursa: Mediafax

 

One thought on “Becali a făcut cu o nouă ofertă pentru Moruțan. Cât dă pentru fotbalistul de la FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *