Primăria Dorohoi: Semnalizarea rutieră în municipiul Dorohoi este stabilită în colaborare cu Comisia de circulație

primaria dorohoiReprezentanții Primăriei  Dorohoi reacționează la declarațiile făcute de Marian Ciornea, șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Auto Botoșani, și spun că semnalizarea rutieră în municipiul Dorohoi ”este stabilită în colaborare cu Comisia de circulație din care face parte și șeful Biroului Rutier, cu respectarea Codului Rutier, pentru o circulație fluentă, civilizată, în condițiile unui trafic în creștere”.

like facebookPotrivit unui comunicat de presă, administrația publică locală din Dorohoi nu a stabilit nici un teren ca ,,loc de întâlnire”.

Un astfel de loc trebuie solicitat, închiriat, și amenajat/întreținut de administratorii firmelor care au ca obiect de activitate instruirea candidaților prin școlile de șoferi. Acești administratori au obligația de a colabora cu administrația publică locală pentru a nu crea disconfort în trafic la ore de vârf, în zonele aglomerate, devenind o adevărată problemă pentru circulația rutieră din municipiu. Regretăm faptul că persoane care nu purtat nici un dialog cu autoritățile publice locale din Dorohoi își permit să facă evaluări cu privire la gestionarea treburilor publice de pe raza municipiului nostru”, se mai precizează în comunicatul semnat de viceprimarul Lucian Stelian Topalagă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *