Macaleți: Sperăm ca după instalarea unui ministru la Dezvoltare să se dea drumul la OG 28, ca să prindem și noi câteva lucrări pe drumurile județene

costica macaleti 1Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, speră ca județul Botoșani să primească fonduri până la sfârșitul anului pe OG 28 privind reabilitarea infrastructurii europene. El a spus că există proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării, toate aflate pe o listă prioritară.

like facebookFacem demersurile și pașii necesari pentru proiectele depuse: mă refer aici la drumurile județene. Suntem pe druml cel bun și sperăm ca după instalarea unui ministru la Dezvoltare să se dea drumul la OG 28, ca să prindem și noi câteva lucrări pe drumurile județene. Sunt șanse bune să fie realizate, pentru că sunt pe o listă prioritară a Ministerului Dezvoltării. Sper spre sfârșitul anului să ne apucăm de treabă”, a menționat Macaleți.

Șeful CJ spune că va fi realizat cu prioritate, în cazul în care se va da drumul la bani, drumul Dumeni-Codăreni- Corlăteni, dar și Coșula -Vorona, Ionășeni-Mășcăteni până la Albești, o bucată de la Corlăteni până la Dimăcheni, Ghireni-Coțușca.

 

One thought on “Macaleți: Sperăm ca după instalarea unui ministru la Dezvoltare să se dea drumul la OG 28, ca să prindem și noi câteva lucrări pe drumurile județene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *