Subprefectul județului către șeful Poliției Rutiere Botoșani: Poliția rutieră să aibă și activități de prevenire. Este foarte ușor să pui radarul și să dai amenzi

marian ciornea, teodor orhei daniela becleaSubprefectul județului Botoșani, Daniela Beclea, a cerut reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Botoșani ca polițișii rutieri să fie prezenți și în licee cu activități de prevenire, nu să stea numai pe străzi cu aparatul radar și să aplice amenzi.

like facebookȘtiu că există o strategie națională pentru siguranță rutieră care are ca scop reducerea până în 2020 a accidentelor rutiere, la jumătate față de anul 2010. Din păcate, cred că nu vom putea îndeplini acest plan și ce doresc eu este ca poliția rutieră să aibă și activități de prevenire. Cred că este foarte ușor să pui radarul și să dat amenzi, 200, îți faci planul. Să facem ceva ca acești tineri să nu mai producă asemenea accidente”, a afirmat Daniela Beclea.

Șefii Poliției Rutiere, Serviciului de Permise și Înmatriculări, dar și instructorii auto s-au întâlnit, joi, la Prefectură și au discutat, printre altele, de accidentele produse de șoferii începători.

 

One thought on “Subprefectul județului către șeful Poliției Rutiere Botoșani: Poliția rutieră să aibă și activități de prevenire. Este foarte ușor să pui radarul și să dai amenzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *