Cel mai nou centru de recuperare şi-a mărit echipa de specialişti

worktape (6)WorkTape Medical este cel mai nou și modern centru de recuperare medicală şi se află pe strada Octav Onicescu ,la clădirea de sticlă între cele două blocuri turn.

Punctul forte la WorkTape Medical este echipa. Cei patru fiziokinetoterapeuții și medicul echipei sunt tineri și licențiați la facultăți de prestigiu din România și își doresc să ofere serviciile cele mai bune pentru o “recuperare medicală bine făcută”.

În fiecare an participă la cursuri de specialitate pentru a fi la curent cu tehnicile cele mai noi din acest domeniu medical și pentru a putea evolua profesional dar și personal. Doar în acest fel ne putem împlini sloganul iar pacienții la sfârșitul recuperării vor ieși cu zâmbetul pe buze și ne vor recomanda cu drag și altor persoane.

worktape (4)În cadrul centrului clienţii pot efectua tratamente complexe și individualizate pentru o gamă largă de afecțiuni reumatologice, ortopedice, neurologice, post-traumatice sau postoperatorii.
Cele mai dese afecțiuni sunt durerile de spate, spondilozele cervicale și deviațiile de coloană ca scoliozele, cifozele și lordozele. Specialiștii centrului acordă o atenție deosebită fiecărui pacient pentru ca rezultatul să fie cel mai bun posibil.
La partea de fizioterapie se folosesc cele mai noi aparate cu diverși curenți de frecvență mică și medie, ultrasunet, laser. În urma unei evaluări medicul specialist în colaborare cu fiziokinetoterapeuții stabilesc ce proceduri sunt indicate să facă pacientul pe parcursul ședințelor.
Partea de recuperare medicală este prioritară la noi, dar avem pachete și pentru cei care vor să facă prevenție și întreținere prin kinetoterapie și masaj.

worktape (8)„Problema pacientului este și a noastră și căutam cele mai bune metode de recuperare. Din acest motiv cabinetul este dotat și cu un aparat de salinoterapie indicat în afecțiunile respiratorii. Se lucrează individual cu maximă atenție din partea fiecărui fiziokinetoterapeut și relație terapeut-pacient este relaxantă și de respect reciproc”, a declarat Mihai Venedict, fiziokinetoterapeut.
Tot ca și noutate efectuăm prevenție și recuperare cardiovasculară pentru pacienții cu aceste afecțiuni.

Mecanismul de elongație cervicală folosit de noi este unic în Botoșani și pacienții se simt foarte bine în urma efectuării acestei proceduri.
Drenajul limfatic îl putem efectua atât prin tehnici manuale cât și prin aparatul nostru special conceput pentru brațe și picioare.

worktape (2)Progrămările se fac online la www.worktape.ro sau la numărul de telefon 0758 959 677 și pacienții sunt preluați la ora stabilită fără să piardă timpul așteptând rândul. Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook www.facebook.com/WorkTapeMedical unde postăm frecvent cazuri din centrul nostru și articole scrise de specialiștii noștri publicate pe site.

La toate pachetele sunt reduceri de 20% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Vezi aici filmele de prezentare ale centrului medical.

One thought on “Cel mai nou centru de recuperare şi-a mărit echipa de specialişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *