Elsaco a participat la Summitul SelectUSA

elsaco summitElsaco, alături de alte 17 companii românești, a făcut parte din delegația română care a participat la Summitul de Investiții SelectUSA, în prezența E.S. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm. Evenimentul a avut loc în perioada 18-20 iunie 2017, la Washington DC.

like facebookPentru noi, participarea la acest Summit a fost deosebit de interesantă. Am interacționat cu reprezentanți ai marilor companii, cu organizații de dezvoltare economică și oficiali guvernamentali americani. Este cred, tipul ideal de eveniment pentru a întâlni potențiali investitori și a-ți dezvolta afacerile. De asemenea, pe această cale, țin să mulțumesc E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România și reprezentanților Ambasadei pentru tot sprijinul acordat”, a declarant Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.

Despre SelectUSA

elsaco summitPatronat de Administrația pentru Comerț Internațional din cadrul Departamentului Comerțului, SelectUSA promovează și facilitează investițiile în Statele Unite, coordonând agențiile guvernamentale federale din domeniu pentru a constitui o punte de legătură cu investitorii.

SelectUSA sprijină organizațiile pentru dezvoltare economică să concureze la nivel global, pentru obținerea de investiții, furnizând informații, o platformă de marketing internațional și susținere.

De asemenea, SelectUSA ajută investitorii să găsească informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii, să intre în contact cu persoanele adecvate la nivel local, să urmărească sistemul federal de reglementare și să găsească soluții la situațiile ce implică guvernul federal.

 

 

One thought on “Elsaco a participat la Summitul SelectUSA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *