FOTO Bărbat ajuns la spital, după ce a fost lovit de un bolid de lux

accident bmw x6Un bărbat care traversa o stradă din Botoşani a ajuns, miercuri dimineaţă, la spital după ce a fost lovit de o maşină.

Dorel Cuhar, în vârstă de 60 de ani, din comuna Stăuceni, traversa strada Ion Pillat în zona intersecţiei cu strada Armeană, când a fost acroşat de un autoturism BWM X6, condus de un bărbat de 44 de ani, ce circula dinspre bazar spre fostul cinematograf Luceafărul.

like facebookÎn urma impactului pietonul a suferit un traumatism cranio cerebral, o contuzie la coloană şi o plagă occipitală. A fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

2 thoughts on “FOTO Bărbat ajuns la spital, după ce a fost lovit de un bolid de lux

  1. Daca acest accident a avut loc pe o strada mai putin aglomerata,ce am vazut ieri pe b-ul M.Eminescu ma facut sa cred ca sunt la cinematograf la un film de actiune.Era ora 17,30 cand un motociclist iresponsabil circula intre Tribunal si Politie,doar pe roata din spate cu viteza care depasea limita de 50 km/ora,facand drumul dus-intors de 4 ori fara ca organele in drept sa intervina!!??Tot pe acelasi traseu un Audi se deplasa cu cel putin 80 km/h. iar cei ABILITATI tot nu au aparut??!!SA FIE POLITIA IN GREVA??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *