Peticiri și marcaje pe mai multe străzi din municipiu

marcaje stradale botosaniGropile apărute lângă șina de tramvai de pe străzile Sucevei și Calea Națională vor fi peticite. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, a declarat că soluția este temporară, până când municipalitatea va obține finanțarea europeană.

like facebookAvem un proiect făcut și așteptăm doar aprobarea fondurilor europene, pentru a începe înlocuirea liniilor de tramvai din municipiu. Până atunci, căutăm soluții temporare pentru a elimina disconfortul din trafic”, a declarat Murariu.

Și marcajele pietonale și cele longitudinale vor fi refăcute în această perioadă. Murariu susține că în urma verificărilor în teren, s-a constatat că 30% din totatul marcajelor din municipiu sunt deteriorate și trebuiesc refăcute în garanție.

Sunt refăcute pe cheltuiala constructorului. Restul marcajelor sunt refăcute conform programului anual de marcare străzi. Avem și o adresă de la Poliția Rutieră, care ne pune în vedere că marcajele prezintă pericol în circulația rutieră”, a adăugat viceprimarul.

 

One thought on “Peticiri și marcaje pe mai multe străzi din municipiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *