Tânără prinsă cu țigări de contrabandă. A fost amendată cu 10.000 lei și lăsată fără mașină

tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat pe rezervorul unui autoturism, 8.800 ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 1300 lei, pe care o tânără cu dublă cetățenie intenționa să le comercializeze pe raza județului Botoșani.

În data de 18 iunie, în jurul orei 12.00, acţionând în baza unor informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, județul Botoșani, au oprit pentru control un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de Oxana G., în vârstă de 31 de ani, cu dublă cetăţenie română și R. Moldova.

like facebookÎn urma efectuării controlului amănunţit asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă şi nedeclarată, într-un loc special amenajat pe rezervorul autoturismului, cantitatea totală de 8.800 ţigarete diverse mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Tânăra a declarat că intenționa să comercializeze ţigaretele pe raza judeţului Botoșani. Conform reglementărilor legale în vigoare, autoturismul şi ţigaretele au fost predate lucrătorilor vamali, care au luat măsura indisponibilizării ţigaretelor, în valoare de aproximativ 1.300 lei, şi a autoturismului în valoare de 7.000 lei, iar tânăra a fost sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *