Accident cu victimă! Un șofer fără permis a intrat într-un copac, după care a părăsit locul faptei

accidentlAccident, duminică seară, cu victimă, produs de un șofer fără permis de conducere.  Bărbatul de 35 de ani, din oraşul Darabani,  conducea un autoturism pe strada Ogoarelor din localitate, iar datorită neadaptării vitezei de deplasare pe un carosabil acoperit cu pietriș, pierde controlul asupra direcției de mers, intră în șanțul din dreapta, apoi încercând să redreseze autovehiculul, pătrunde pe contrasens unde impactează frontal un pom de pe marginea străzii.

like facebookÎn urma accidentului, N.F. de 37 de ani, pasager în autoturism, pe locul dreapta faţă, a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul auto, T.M., a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că T.M. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul, proprietatea pasagerului din vehicul, i-a fost încredințat de către acesta.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracțiuniilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

 

 

 

 

One thought on “Accident cu victimă! Un șofer fără permis a intrat într-un copac, după care a părăsit locul faptei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *