Sfârşit tragic! Victima accidentului de la Permise a decedat

accident calea nationala botosani2Accidentul produs duminică după-amiază în faţa sediului de la Permise Auto a avut un sfârşit tragic. Victima accidentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a decedat la spital.

Cătălin Dumitru Gociu a murit după ce a fost lovit de VW-ul condus de Bogdan Purice. După impact, pietonul a fost aruncat în geamul magazinului Top Design. El a suferit leziuni foarte grave, fiind resuscitat timp îndelungat la faţa locului.

Ulterior, el a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde a decedat.

Citeşte ştirea iniţială: FOTO Grav accident pe Calea Națională! O mașină care rula cu viteză a lovit un pieton și s-a răsturnat

4 thoughts on “Sfârşit tragic! Victima accidentului de la Permise a decedat

  1. Debilii astia trebuie impuscati. Iar politia circulatie sta cu spatele. Ca si cei de la politia locala care pun hartii pe parbrize. In strada ratanilor. In strada si paziti-ne de debili, ca de aia luati o cascheta de bani.

  2. Am călătorit în toată țara asta dar șoferi nesimțiți, orgolioși și plini de sine ca in Botoșani nu am văzut pe nicăieri. Spre exemplu, mergeți în Bistrița, apropiati-va numai de o trecere de pietoni și veți vedea cum mașinile încetinesc cu mult înainte de trecere. Pe când la noi stai pe refugii minute in sir și trec cu viteza fara niciun gest de a încetini. Basca de mai urca și pe trotuare și omoară oameni. Civilizati-va dragi botoșăneni!!!

  3. De acord. Dragi politisti, in strada! In fiecare zi, zi de zi, pana cand nu o sa se mai inregistreze astfel de situatii! Am sunat la 112 candva cand o masina era pe punctul sa ma izbeasca pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului, si domnul politist la care i s-a redirectionat apelul mi-a raspuns cu scarba ca daca nu sunt cu capul spart pe jos asta nu reprezinta o urgenta. Domnule Serbanoiu, calitatea conducerii dumneavoastra trebuie sa se vada si in strada! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *