FOTO & VIDEO Incendiu devastator! O vilă din județul Botoșani a ars ca o torță

incendiu casa todireni- botosaniUn incendiu violent a cuprins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o vilă din județul Botoșani. Focul a făcut ca locuința să ardă ca o torță, iar intervenția pompierilor nu a putut salva foarte mult din gospodărie.

Incendiu a avut loc în comuna Todireni, la o familie de tineri care a muncit în străinătate pentru a-și construi casa respectivă. Imediat după miezul nopții, membrii familiei lui Constantin Costruș se aflau în casă, când au văzut flăcările.

like facebookEi și-au dat seama că ușa garajului este cuprinsă de foc, iar în scurt timp au alertat autoritățile. Flăcările s-au extins la întreaga casă, iar intervenția pompierilor de la Garda de Intervenție de la Trușești, dar și de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Todireni nu au limitat proporțiile dezastrului.

Se pare că focul a fost pus intenționat.

„La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau casa, un garaj și  autoturismul parcat în interior , precum și o anexa.  Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor pompierii au intervenit mai bine de cinci ore”, susțin pompierii.

 

 

One thought on “FOTO & VIDEO Incendiu devastator! O vilă din județul Botoșani a ars ca o torță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *