PSD Botoșani susține deciziile adoptate de conducerea centrală a partidului

Doina FederoviciPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că în urma întrunirii Biroului Politic Județean, organizația locală a votat susținerea deciziilor adoptate de conducerea centrală a partidului în cadrul Comitetului Executiv Național.

Astfel, PSD Botoșani consideră corectă decizia forului statutar național de conducere al partidului privind excluderea domnului Sorin Grindeanu din calitatea de membru al Partidului Social Democrat și depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva acestuia.

like facebookOrganizația Județeană apreciază atitudinea președintelui PSD, Liviu Dragnea în ceea ce privește transparența de care a dat dovadă prin prezentarea publică a evaluării stadiului de implementare a programului de guvernare pentru care Partidul Social Democrat a primit votul de înredere al cetățenilor la alegerile din decembrie 2016.

Împreună cu colegii mei am adoptat astăzi hotărârea de a sprijinii formarea unui nou guvern PSD-ALDE. În acest sens, săptămâna viitoare toți cei 7 parlamentari de Botoșani vom vota pentru trecerea moțiunii de cenzură și apoi pentru învestirea unui nou executiv cu prim-ministru din partea Partidului Social Democrat. Suntem singurul partid de guvernământ care și-a asumat public critica programului și echipei de guvernare și a avut curajul de a acționa. Nu ne-am dorit această situație. În opinia colegilor ar fi fost bine ca schimbările să fie operate rapid, pentru a relua în ritm alert aplicarea măsurilor din programul de guvernare, astfel încât să nu mai avem întârzieri”, a declarat Doina Federovici.

 

3 thoughts on “PSD Botoșani susține deciziile adoptate de conducerea centrală a partidului

  1. NU sustineti si salariile de mizerie din MUZEE ?? Tichetele de vacanta promise de 2 ani si restul !!!!!!!!!!!Sau MUZEELE nu fac parte din CULTURA ROMANIEI !!!

  2. Stimata doamna Federovici,
    Indiferent de pozitia PSD Botosani, Liviu Dragnea a reusit performanta de a
    murdari prestigiul acestui partid in rindul alegatorilor. In al doilea rind, care-i chichirezul ca dumneata sustii doar ,,actiunea” de excludere a lui Grindeanu si nu ne explici ce motiv extraordinar a stat la baza eliminarii Guvernului Romaniei?? Pentru ca, nu-i asa, raportul de evaluare este pus sub semnul indoielii veridicitatii prezentartii realitatii.
    Daca motiunea nu va trece, atunci Dragnea a pus umarul in mod substantial la ,,nenorocirea” intregului partid. Nu asa se lucreaza cu oamenii.De altfel, si la Botosani situatia este aproape similara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *