Şoptică: Explozia „butoiului cu pulbere” din PSD ascunde mizeria din spatele „sclipiciului”

costel sopticaLiderul PNL Botoşani, senatorul Costel Şoptică, este de părere că PSD stă pe un „butoi de pulbere”. Într-un comunicat de presă, Şoptică îşi manifestă convingerea că „butoiul de pulbere” „va exploda exact în capetele românilor care i-au creditat cu voturi, încredere şi girul guvernării”.

Am anticipat încă din declaraţia de presă de săptămâna trecută că „butoiul cu pulbere” pe care stă PSD, mai exact tensiunile interne expuse public cu o frenezie demnă de alte vremuri, va exploda exact în capetele românilor care i-au creditat cu voturi, încredere şi girul guvernării! Iată că astăzi conflictul halucinant pentru un partid aflat la guvernare într-o ţară a Uniunii Europene a răbufnit cu o furie de nedescris, „capul” primului-ministru fiind scos la un mezat asemănător vânzărilor din târgurile de animale!”, spune Şoptică

El este de părere că, indiferent de deznodământul acestui caz unic în istorie, în care se cere demiterea premierului de către propriul partid, va rămâne valabil principiul ce a condus la o asemenea stare de fapt, şi, evident, învăţămintele ulterioare.

„Precum am mai spus, mazilirea lui Sorin Grindeanu după nici şase luni de la instalarea în funcţia de şef al Guvernului ascunde opacitatea şi rapacitatea acestui partid-stat, dar şi neputinţa sa de a promova competenţa, în detrimentul oamenilor obişnuiţi ai acestei ţări oropsite prin asemenea conducători vremelnici şi lipsiţi de capacitate managerială. Dezbaterea acestui puci din interiorul partidului de guvernământ interesează orice cetăţean preocupat de bunul mers al lucrurilor din România, depăşind limitele unei chestiuni interne a PSD. Este categoric că nerezolvarea acestei crize politice grevează în mod direct guvernarea, mai exact modul în care se raportează PSD la promisiunile aiuritoare făcute românilor. Un partid care nu este în stare să rezolve amiabil o dispută internă, nu poate nici să ţină în frâu destinul oamenilor care şi-au pus speranţele în mai bine prin aplicarea programului „lucitor” al PSD. Cu alte cuvinte, „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul!”, sau „Praf în ochi”! Conform evoluţiei lucrurilor, se adevereşte că în spatele „sclipiciului” cu care a poleit PSD programul de guvernare şi punerea lui în aplicare, se ascund multe interese meschine, un car de incompetenţă şi tone de dispreţ la adresa românilor-votanţi ai acestui partid!”, a adăugat liderul liberal.

 

One thought on “Şoptică: Explozia „butoiului cu pulbere” din PSD ascunde mizeria din spatele „sclipiciului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *