Maşină cu documente false descoperită de poliţiştii de frontieră

politia de frontieraO maşină cu documente false a fost descoperită de poliţiştii de frontieră în cadrul unui control de rutină. Poliţiştii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit, marţi, în localitatea Mihăileni o autoutilitară Iveco. La volan se afla un tânăr, de 26 de ani, Bogdan R., iar în drepta se afla proprietarul maşinii, Ştefan P. din judeţul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că inspecţia tehnică periodică şi asigurarea auto internaţională nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond specifice unor documente  autentice.

Șoferul a declarat că a fost rugat de proprietar să conducă autoutilitara până în localitatea Pomârla, județul Botoșani, ştiind că documentele maşinii sunt autentice. Proprietarul a declarat că a obţinut documentele contra sumei de 400 de euro de la un cetăţean din judeţul Suceava.

like facebook„Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

 

One thought on “Maşină cu documente false descoperită de poliţiştii de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *