Patronul unei firme din Botoșani pus să scoată din buzunar peste 1,5 milioane de euro. Vezi de ce!

bani-multiPatronul unei firme din Botoșani a fost pus de judecători să plătească din propriul buzunar o sumă uriaşă, după ce a prejudiciat bugetul statului prin intermediul firmei pe care a deţinut-o.

Marius Cristian Balan a fost obligat, printr-o hotărâre definitivă dată de Curtea de Apel Suceava, să plătească 7.235.656 de lei în cadrul unui proces deschis de lichidatorul societăţii Fulger Taxi SRL, după ce firma a ajuns în faliment.

like facebookFirma nu depusese, în 10 ani de activitate, decât un bilanţ contabil, în anul 2014, iar în 2016 un control al fiscului a scos la iveală mai multe nereguli cu tranzacţii efectuate de societate, imputând o sumă importantă de bani. Fiscul a decis atragerea răspunderii solidare a administratorului societăţii, însă acesta a contestat măsura. Mai mult decât atât, în cadrul procedurii insolvenţei, patronul nu a predat nici un act lichidatorului judiciar, în ciuda prevederilor legale.

Iniţial judecătorul sindic de la Tribunalul Botoşani i-a dat dreptate şi a respins acţiunea formulată de lichidatorul judiciar pentru plata prejudiciului din averea personală, însă decizia a fost întoarsă de judecătorii suceveni.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Patronul unei firme din Botoșani pus să scoată din buzunar peste 1,5 milioane de euro. Vezi de ce! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*