Doina Federovici: Așteptările sunt mari după victoria de la Vlăsineşti, iar noi avem obligația de a le împlini

doina federoviciPreşedintele organizaţiei din Botoşani a PSD, Doina Federovici, susţine că alegătorii care duminică i-au dat votul noului primar Andrei Bouariu au aşteptări mari de la acesta, dar şi de la partidul care l-a susţinut.

Federovici îi recomandă lui Bouariu să înceapă în cel mai scurt timp munca pentru locuitorii din Vlăsineşti.

După ce vor ciocni azi un pahar de șampanie, de mâine trebuie să înceapă munca pentru cetățeni. Așteptările sunt mari, iar noi avem obligația de a le împlini. La fel cum conducerea partidului urmărește punct cu punct realizarea promisiunilor făcute în alegerile de anul trecut, tot așa domnul Boariu și echipa sa trebuie să realizeze fiecare angajament din această campanie”, susţine Federovici.

like facebookÎn acelaşi timp, senatorul şi liderul PSD este convins că rezultatul de la Vlăsineşti este şi o consecinţă a faptului că oamenii au încredere în guvernarea PSD.

Victoria cu 75,76% obținută de PSD la alegerile parțiale din Vlăsinești ne arată trei lucruri. În primul rând e clar că locuitorii din Vlăsinești au  încredere în domnul senator Lucian Trufin care le-a fost primar mai multă vreme și care le-a recomandat să-l voteze pe candidatul nostru. De asemenea, acest rezultat ne arată că botoșănenii din Vlăsinești au realizat că în guvernarea PSD crește nivelul de trai, cresc salariile și pensiile, iar subvențiile agricole se dau la timp, pe lângă alte măsuri luate în avantajul fermierilor. Mai simplu spus, această guvernare le-a făcut viața mai bună. Nu în ultimul rând, domnul Andrei Boariu a fost un candidat foarte bun pentru primăria Vlăsinești, pentru că dacă n-ar fi fost așa, lumea nu l-ar fi votat, indiferent de încrederea în fostul primar sau față de actul de guvernare”, a mai spus preşedintele social- democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *