FOTO Accident ciudat! O femeie s-a băgat sub o maşină şi a fost târâtă zeci de metri

accident lidl1Cel mai ciudat accident din istoria Botoşaniului s-a petrecut duminică după amiază. Un şofer a ajuns să târască cu maşina o tânără câţiva zeci de metri, după ce aceasta s-a băgat sub autovehicul cât acesta era parcat.

Ioan Zabalevici, de 59 de ani, s-a duc cu soţia la cumpărături în supermarketul LIDL. Şi-a parcat maşina, un Opel Astra, în parcarea supermarketului şi când s-a întors de la cumpărături a găsit o geantă lângă maşină. A luat-o şi a dus-o reprezentanţilor unităţii, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat.

După ce a mers aproximativ 35 de metri, când să iasă din parcare mai mulţi oameni i-au strigat să oprească. Martorii au văzut sub maşină o tânără ce stătea agăţată de fiarele autoturismului şi care s-a constatat că se băgase sub maşină cât aceasta a staţionat. Chiar dacă era rănită refuza să se desprindă şi mai mulţi oameni au reuşit să o dea jos şi au chemat o ambulanţă.

like facebookTânăra, de 30 de ani, a fost preluată de cadrele medicale şi transportată la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

accident lidlaccident lidl2

2 thoughts on “FOTO Accident ciudat! O femeie s-a băgat sub o maşină şi a fost târâtă zeci de metri

  1. Dosarul este pt tanara,nu?Ca l a vatamat psihic pe sofer.De unde sa stie saracul om ca dilimanca e sub masina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *