Simulări de cutremur desfăşurate de pompieri în şcolile din judeţul Botoşani

simulare-incendiu-la-sendriceni-botosani6Pompierii dorohoi vor organiza, luni, mai multe exerciţii vizând simulări de cutremur. Exerciţiile se vor desfăşura în oraşele Dorohoi, Darabani şi Săveni, în cadrul unităţilor şcolare.

Potrivit scenariilor, vor fi simulate intervenții pentru salvarea și evacuarea elevilor, cadrelor didactice și personalului nedidactic de la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani (ora 08.30), Liceul „Regina Maria” Dorohoi ( ora 9.00) și Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” Săveni (ora10.30).

like facebook„Activitățile au ca scop pregătirea, atât a forțelor implicate în gestionarea situațiilor de urgență, cât și a cetățenilor în ceea ce
privește modul de comportare pe timpul producerii unor situații de urgență. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani cere scuze cetățenilor pentru eventualele neplăceri cauzate de aceste acțiuni și mulțumește pentru înțelegere. Totodată, face apel către populație să respecte regulile stabilite de autorități.
Menționăm faptul că, activitățile planificate pentru ziua de luni în unitățile de învățământ menționate anterior nu vor fi perturbate de desfășurarea acestor exerciții”, se arată într-un comunicat al ISU

One thought on “Simulări de cutremur desfăşurate de pompieri în şcolile din judeţul Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *