Salarii majorate cu 20% pentru angajații din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. Anunțul făcut de ministrul Dunca

marius duncaMinistrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, a declarat, vineri, la Botoșani, că salariile angajaților din subordinea acestui minister au fost majorate cu 20%. El spune că salariul unui angajat va ajunge la 2.900 lei, iar majorările vor fi cu 1 iulie.

like facebookAm reușit acum două zile, printr-o discuție cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și cu ministrul Olguța Vasilescu și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, să mărim cu 20% salariile angajaților din subordine, undeva în jur de 2.900 lei. Vreau să spun că în cadrul MTS, din tot aparatul, 51-52% aveau salariul minim pe economie. Nu poți să ceri performanță de la un antrenor care are 1.500 lei, nu are sâmbătă, nu are duminică. Atunci când au cantonament trebuie să aibă grijă de sportivi și atunci a trebuit să găsim o modalitate și am reușit acest lucru”, a menționat Dunca.

Ministrul a vorbit la Botoșani și de modificarea Legii sportului, pentru încurajarea sportului de performanță și a sportului de masă.

”Trebuie să conștientizăm că în momentul de față sportul este cel mai bun ambasador pe care îl are o națiune, iar sportivii de performanță sunt niște exemple și modele de urmat, pentru că și societatea are nevoie de ei. În spatele unui sportiv de performanță sunt ani de muncă, unii și-au sacrificat tinerețea, profesionalism, determinare, motivare, seriozitate și dragoste de țară. În ultimii ani, cea mai mare bucurie ne-au adus-o sportivii. Ei ne-au scos în stradă, dar de bucurie”, a menționat ministrul Dunca.

ministru tineret marius dunca

marius dunca ministru tineret

 

 

One thought on “Salarii majorate cu 20% pentru angajații din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. Anunțul făcut de ministrul Dunca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *