Demers pentru mutarea unor treceri de pietoni aflate în apropierea unei intersecţii importante din municipiu

trecere pietoniReprezentanții Primăriei Botoșani vor propune membrilor Comisiei de sistematizare a circulaţiei mutarea unor treceri de pietoni aflate în apropierea unei intersecţii importante din municipiu.
Este vorba de intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu Bulevardul George Enescu, unde actualele treceri de pietoni ar putea fi mutate la o distanţă mai mare faţă de sensul giratoriu.
like facebookÎn contextul modernizării Bulevardului George Enescu analizăm mutarea trecerilor de pietoni la o distanţă mai mare de sensul giratoriu faţă de situaţia existentă în prezent. Acest lucru ar duce la o descongestionare a traficului în sensurile giratorii şi asigurarea unor condiţii mai bune pentru pietoni. Mai avem şi sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului George Enescu cu Pacea. Acest este principiul pe care vrem să îl abordăm, acela de a muta trecerile de pietoni la o distanţă mai mare de sensurile giratorii pentru a preîntâmpina producerea de accidente şi de a descongestiona traficul, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

2 thoughts on “Demers pentru mutarea unor treceri de pietoni aflate în apropierea unei intersecţii importante din municipiu

  1. Asta trebuia facut de mult timp. Oamenii astia care fac proiectele intersectiilor, se presupune ca sunt specialisti. Eu sunt un simplu sofer, dar mi-am dat seama din prima ca trecerile sunt prea aproape de giratoriu, Angajati-ma fratilor pe mine ca fac treaba mai buna. Bonus: nu iau spaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *