Costel Enache, prezentat oficial la FC Botoşani

costel enache fc botosani cornel sfaiterNoul antrenor al FC Botoşani, Costel Enache, a fost prezentat, luni, oficial de reprezentanţii clubului.

Preşedintele clubului Cornel Şfaiţer a spus că îl ştie foarte bine pe noul tehnician şi pentru noul sezon are planuri mari.

like facebook De cealaltă parte, Costel Enache a spus că antrenarea echipei de liga I este o provocare mare atât umană, pentru că se ştie cu cei din club, cât şi profesională.

„FC Botoşani este o nouă provocare pentru mine. O provocare umană în primul rând pentru că îi ştiu pe oamenii din acest club de foarte mult timp, dar şi o provocare profesională incredibilă. Am trecut prin multe etape de dezvoltare. Fotbalul este un fenomen ciudat şi sunt momente în care ai şansa să lucrezi la un nivel superior educaţiei profesionale pe care o ai. Am ajuns antrenor fără să fiu foarte bine documentat, însă am fost inspirat pentru că sunt un om autodidact şi am încercat să găsesc singur soluţiile. Cred că încă sunt în perioada de dezvoltare profesională, mai am multe de acumulat. Nu cred că în fotbal se termină vreodată informaţiile acumulat. Trebuie să spun din start că nu sunt un magician. Nu pot face minuni, dar mă consider un om devotat şi muncitor. Ideea mea de joc este ca echipa să arate organizat, agresiv-ofensiv. Cel mai important este să vedem lotul de bază. Am urmărit aproape toate meciurile jucate FC Botoşani şi echipa a arătat bine, a fost o echipă cu posesie”, a declarat Costel Enache.

3 thoughts on “Costel Enache, prezentat oficial la FC Botoşani

  1. Pentru noul sezon are planuri mari, cu bani putini, sau deloc. Dar lasă că are grija să pună preturi bune la abonamente și bilete și s au scos! Apoi Iftime o lălăie că face sacrificii pentru microbiști și pentru oraș!!

  2. Se pare ca d-ul Sfaiter face expermente pe bani publici(nu putini )pentru a ne clasa din nou in COADA clasamentului.Se doreste un antrenor ASCULTATOR,care va fi multumit cu ce se ofera(jucatori la apogeu fara contracte sau fara valoare pentru prima liga)Cand vom vedea o analiza pur sportiva (planificari antrenamente,asistenta medicala,preocuparea pentru copii si juniori si un audit care sa justifice cheltuirea banilor publici)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *