FOTO Service auto sechestrat, în urma unui scandal. Poliţiştii au întocmit mai multe dosare penale

service sechestratService sechestrat în urma unui scandal de la o moştenire. S-a întâmplat, joi dimineaţă, la un atelier de reparaţii maşini de pe strada Mărăşeşti din municipiul Botoşani. Proprietarul service-ului, Teodor Dragoş Cheban, este în procesul cu părinţii săi, care vor să îi revoce un act de donaţie a spaţiului.

Chiar dacă nu are o hotărâre, procesul fiind încă pe rol, tatăl bărbatului, Ilie Cheban, a început să îl ameninţe şi să îi sechestreze spaţiul. I-a tăiat alimentarea electrică, l-a ameninţat cu o bărdiţă, i-a murdărit maşina cu vospea. I-a scris pe uşa aterlierului şi totul a culminat cu blocarea uşei de acces, în condiţiile în care în service era o maşină la reparat.

service sechestrat2Teodor Dragoş Cheban şi-a reclamat tatăl în mai multe rânduri la poliţie pentru ameninţare, distrugere şi sechestru ilegal. Poliţiştii au deschis mai multe dosare şi i-au permis bărbatului să spargă lacătul pentru a pătrunde în spaţiul unde lucrează.

„Eu am primit de la părinţi, alături de fratele meu, casa şi anexele în baza unui contract de întreţinere. În urmă cu doi ani am renunţat să mai lucrez cu fratele meu în acelaşi service şi de atunci au început scandalurile. El şi-a făcut un alt service în aceeaşi curte, însă eu am ajuns să fiu ameninţat să mi se murdărească maşinile şi acum să găsesc atelierul încuiat. Ei încă nu au o hotăre şi conform legii trebuie o instanţă să se pronunţe”, a declarat Teodor Dragoş Cheban.

like facebookAcesta intenţionează să solicite daune de la părinţii săi, în condiţiile în care acţiunile lor i-au produs prejudicii la service, mulţi clienţi renunţând la serviciile sale.

service sechestrat1masina murdarita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *