Porți deschise la Agenția pentru Protecția Mediului, cu ocazia Zilelor Mediului

apm botosaniAgenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani organizează, în perioada 22 mai – 9 iunie 2017, campania „Zilele Mediului 2017”, iniţiativă dedicată sărbătoririi, pe 5 iunie 2017, a Zilei Mondiale a Mediului

Programul de activităţi stabilit, în colaborare cu unităţi de învăţământ şi instituţii partenere,  cuprinde: lecţii deschise în şcoli, expoziţii de desene şi fotografii, simpozioane, dezbateri pe teme legate de mediu, concursuri, etc..

like facebookTema aleasă la nivel internaţional în acest an încurajează conectarea oamenilor cu natura. Este momentul potrivit să ieşim în natură, să apreciem frumuseţea şi valorile acesteia.

Dintre cele mai importante activităţi desfăşurate menţionăm: “Săptămâna porţilor deschise la APM Botoşani”, campania de informare “Faţă în faţă cu specialiştii de mediu”, participarea la activităţile desfăşurate în cadrul  Concursului naţional de protecţie a mediului „Si gestul tău contează”– ediţia a XI-a, participarea la simpozioanele “Biodiversitate şi dezvoltare durabilă” şi “Noi şi natura”.

Miercuri 31 mai 2017 a avut loc, la sediul APM Botoşani, festivitatea de premiere a concursului „Protejaţi păsările migratoare” şi a cadrelor didactice implicate în activităţi de protecţie a mediului în anul şcolar 2016-2017.

“Astăzi am lansat o invitaţie celor prezenţi de a petrece următoarele zile în mijlocul naturii. Să ne facem timp câteva clipe să privim copacii, să-i atingem, să urmărim micile vieţuitoare din pădure, pe scurt, să ne conectăm cu natura.” a declarat directorul executiv al APM Botoşani,  Eugen Mateciuc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *