Veste bună locuitorii din Darabani și comunele limitrofe! Servicii noi oferite de operatorul de televiziune prin cablu și internet

firma televiziune - cablu tvOperatorul de televiziune prin cablu și internet din orașul Darabani, societatea comercială Darmir, oferă noi servicii după modernizarea rețelei.

Firma din Darabani a extins rețeaua de fibră optică în Darabani și Bajura, având posibilitatea de a furniza servicii de internet de până la 1 GB pentru oricare client.

Serviciile prin fibră optică urmează a fi extinse și în localitățile limitrofe, Concești, Păltiniș, Horodiștea, Rediu sau Rădăuți Prut.

like facebookTransferul vechilor abonați în noua rețeaua va fi făcută gratuit. De asemenea, aceștia vor beneficia de wireless gratuit din partea Darmir și de o viteză de internet de până la 100 MB.

Pentru o ofertă mai bună, abonații sunt rugați să contacteze administratorul rețelei la numărul 0744.681.968.

 

2 thoughts on “Veste bună locuitorii din Darabani și comunele limitrofe! Servicii noi oferite de operatorul de televiziune prin cablu și internet

  1. Felicitări furnizorului local. Calitatea serviciilor oferita este buna. Cei de la companiile mari de televiziune si internet vin cu oferte atrăgătoare dar sunt clauze ascunse si te trezesti ca ai de plătit dublu fata de oferta initiala. Bravo pentru initiativa si ca va gânditi si la cei de la sate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *