Atenție șoferi! Zeci de polițiști rutieri vor face controale în trafic, în minivacanța de Rusalii

razie politie rutiera trafic botosaniPeste 150 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Botoşani să se desfăşoare în condiţii optime.

În perioada 1-5 iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au fost luate măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări.

like facebookPoliţiştii de ordine publică vor acţiona în sistem integrat, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi la evenimentele la care se aşteaptă un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de siguranţă publică.

30 de polițiști rutieri vor fi prezenți zilnic pe drumuri naționale şi judeţene, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a altor obiective de interes.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren!

Totodată, pentru ca în aceste zile libere, să nu vă confruntaţi cu evenimente neplăcute, vă reamintim că acestea pot fi prevenite, dacă:

Aveţi grijă de bunurile personale, atunci când vă recreaţi! 

Nu neglijaţi supravegherea copiilor, mai ales în locuri aglomerate!

Nu consumaţi alcool, dacă urmează să conduceţi!

Respectaţi legislaţia rutieră şi nu uitaţi de politeţe în trafic !

Sursa: comunicat IPJ Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *