Un șofer care a băgat doi botoșăneni în mormânt, trimis în judecată de procurori

accident1Un șofer din județul Suceava, care a băgat doi botoșăneni în mormânt, în urma unui accident de circulație care a avut loc în aprilie, anul trecut, a fost trimis în judecată de procurori.

Este vorba despre Florin Ștefan, care la data de 23 aprilie 2016, circula cu o Toyota Hilux, cu volan pe dreapta,  pe DJ 209G pe raza satului Paltin, comuna Brodina, din județul Suceava, pe directia comuna Ulma spre comuna Brodina. Ștefan Florin, avea o vechime de mai puţin de șase luni de la obţinerea permisului de conducere. În autoturism se aflau șase persoane.

În faţa autoturismului  circula un alt autoturism, iar în același timp, Constantin S., de 30 de ani, conducător al autoturismului Renault înmatriculat în Botoșani, circula pe sensul opus, pe direcţia Brodina spre Ulma. În autoturism se mai aflau ca pasageri: C.G. și S.M.E..

Autoturismul Toyota Hilux, condus de Ştefan Florin, ajunge din spate autoturismul neidentificat și se înscrie în depășirea acestuia. După ce execută manevra de depășire, conducătorul auto Ştefan Florin intenţionează să revină pe banda sa de circulaţie, dar manevra nu-i reușeste, derapează, apoi lovește în partea stângă mijloc spate autoturismul Renault Laguna din Botoșani.

În urma impactului, autoturismul Renault Laguna este proiectat spre dreapta sensului de mers, cu rotire în sens invers acelor de ceasornic, cu circa 90 grade. Tot în urma impactului, autoturismul Toyota Hilux este proiectat spre stânga apoi se rostogoleste lateral, de două ori.

Din accident a rezultat decesul pe loc a lui Gheorghe Covașă, de 79 de ani, și decesul ulterior la spital a lui Alin Bejan, de 24 de ani. De asemenea au suferit vătămări corporale ceilalţi pasageri din ambele autoturisme. Ambele autoturisme au suferit avarii de peste circa 80%.

FOTO & VIDEO! Un botoșănean și fiul său de cinci ani, răniți într-un accident cumplit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *