Carduri pentru fani lansate de FC Botoșani

card fc botosaniClubul FC Botoșani a lansat, marți, un card de fidelitate pentru fani. Practic iubitorii clubului își pot lua cardul de cumpărături gratuit de la club și pot face cumpărături.

like facebookÎn Botoșani sunt 10 comercianți cu care firma emitentă a cardului, Cashback World, are colaborare și care vor înapoi între 1 și 3% din valoarea cumpărăturilor.

„Suntem siguri că suporterii FC Botoșani vor fi bucuroși să dea o mână de ajutor clubului, prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii din circuit. Toți, împreună, putem sprijini clubul. Chiar si firmele din oraș care vor să își mărească rulajele prin intermediul acestui proiect, o vor putea face având ca punct de referință clubul. Comunitatea nu va avea decât de câștigat: cu bani înapoi la fiecare cumpărătură, cu rulaje mărite pentru firmele locale și prin susținerea echipei de suflet, avem o situație Win Win Win”, se arată într-un comunicat de presă.

Suporterii care se duc să ridice cardul până la meciul cu Pandurii, de duminică, beneficiază de intrare gratuită la meci.

catalin anton fc botosani

2 thoughts on “Carduri pentru fani lansate de FC Botoșani

  1. Inainte de a lansa carduri invatati-i pe purtatorii illegal de tricouri sa joace fotbal.Vai de capul lor cum joaca,zici ca suntem Flacara Flamanzi.Oricum suporterii se risipesc de la o zi la alta,au inteles ca va doare in cur de acest oras.Mercenarii isi iau banii si vor pleca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *