Noul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi, investit în funcție

dobrin cristian onofrei- ijj botosaniNoul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani a fost investit oficial în funcție. În urma promovării concursului desfăşurat în data de 3 mai la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonelul Dobrin-Cristian Onofrei a fost numit, începând cu data de 28 mai, în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Ceremonia militară de predare-primire a drapelului de luptă şi a comenzii unităţii noului inspector şef s-a desfășurat luni, 29 mai, în prezenţa unui reprezentant al I.G.J.R., în conformitate cu ordinul ministrului de interne.

Colonelul Dobrin-Cristian Onofrei a preluat comanda unităţii de la colonelul Ilie Muntean, care a asigurat interimatul după trecerea în rezervă a colonelului Constantin Moroşanu, în luna decembrie 2016.

dobrin cristian onofrei- ijj botosaniNoul inspector şef are 43 de ani şi activează în cadrul Jandarmeriei Române din anul 1994. În perioada 1994 – 2002 şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Batalionului 73 Jandarmi Gheorgheni (jud. Harghita), în domeniile instruire militari şi pază obiective. Din anul 2002 și până în prezent a ocupat diverse funcţii de execuţie şi comandă în cadrul I.J.J. Botoşani, în domeniile pază obiective, formare profesională şi  resurse umane.

Colonelul Dobrin-Cristian Onofrei este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „A.I.Cuza” Bucureşti, al unui curs postuniversitar – specializarea „Ştiinţe penale” şi al cursurilor de carieră/ specializare „Management”, „Drepturile omului” și „Expert în egalitatea de şanse”.

dobrin cristian onofrei- ijj botosani

One thought on “Noul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi, investit în funcție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *