Leo Grozavu, înainte de meciul cu Concordia: E clar că ne dorim să jucăm şi să obţinem un rezultat pozitiv pentru că avem ultimele două rezultate negative şi nu e plăcut

leo grozavu fc botosaniTehnicianul FC Botoşani a declarat înaintea meciului cu Concordia Chiajna că va pune în teren cel mai competitiv „11”. Leo Grozavu a menţionat că e conştient că echipa nu poate pierde locul 4 din play out, însă nu se va da la o parte pentru a câştiga adversarii.
like facebook„Nu pot să mă duc înaintea meciului să le spun băieţilor să se dea la o parte să câştige Chiajna să rămână în prima ligă. E clar că ne dorim să jucăm şi să obţinem un rezultat pozitiv pentru că avem ultimele două rezultate negative şi nu e plăcut. Voi face un 11 competitiv care să dea totul pe teren la Chiajna. Nu cred că e ameninţat locul 10, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Leo Grozavu.
Meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Botoşani va avea loc, luni, de la ora 20.30 şi va fi transmis de Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV.
 

One thought on “Leo Grozavu, înainte de meciul cu Concordia: E clar că ne dorim să jucăm şi să obţinem un rezultat pozitiv pentru că avem ultimele două rezultate negative şi nu e plăcut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *