FOTO! Unul din candidații la șefia PNL, prezent la Botoșani. Cristian Bușoi: Sunt în plin turneu de prezentare a candidaturii

cristian busoi costel spoticaSecretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, s-a aflat, vineri, la Botoșani pentru a-și prezenta moțiunea și candidatura la șefia PNL. El a fost prezent la ședința Biroului Premanent Județean al PNL, care a avut loc la Hotel Premier. Candidatul la preşedinţia PNL a venit însoţit de Lucia Varga şi Sulfina Barbu. Bușoi a declarat că față de contracandidatul său, Ludovic Orban, care este un om politic cu experiență și care vine din vechea clasă politică, el vine cu un suflu nou ”o imagine de prospețime și modernism, o imagine pro-europeană”.

like facebookSunt în plin turneu de prezentare a moțiunii și candidaturii mele la funcția de președinte a PNL. Cred că e un moment în care PNL trebuie să ia câteva decizii importante. În opinia mea, cel mai important obiectiv pe care trebuie să și-l asume PNL pentru a avea șanse să câștige alegerile prezidențiale și apoi cele parlamentare este aceea de a face toate eforturile pentru a readuce alături de PNL pe acei români, acel electorat care a avut încredere în PNL la alegerile prezidențiale din 2014, care sunt împotriva PSD și au ieșit în stradă împotriva PSD, dar care în decembrie nu au fost convinși de mesajele PNL și de campania noastră electorală. Potențialul nostru este mult mai mare decât scorul de 20%. Potențialul unui partid de centru dreapta, puternic, este de aproape 40% și cred că aceasta este ținta pe care trebuie să și-o pună PNL ca și obiectiv pe termen mediu, pentru a readuce alături de partid acei români care au avut încredere, dar care între timp nu au mai fost atât de convinși. Trebuie să facem o schimbare și cea mai importantă schimbare este aceea de a construi un profil de partid mult mai consistent, cu mai multă substanță, cu mai multă seriozitate, care se concentrează pe subiectele care sunt cele mai relevante pentru cetățenii României și care răspund exigențelor așteptărilor  celor care se pot îndrepta către un partiud de centru dreapta. Trebuie să mutăm accentul comunicării publice pe economie, pe subiectele care țin de guvernare, care țin de salarii, de pensii, de investiții, de crearea de locuri de muncă bine plătite. PNL trebuie să devină partenerul mediului de afaceri românesc și mai ales a întreprinzătorilor mici și mijlocii, al oamenilor dinamici, al oamenilor care vor o viață mai bună în România și care nu așteaptă de la stat sau de la bugetul public neapărat un sprijin”, a spus Bușoi.

El a menționat că trebuie adusă în fruntea PNL o echipă care să aibă un echilibru, iar pe lângă cei care au dovedit că au experineță și bună expertiză în politică să vină și mulți tineri. Bușoi a afirmat că a intrat în alegerile pentru președinția PNL cu obiectivul clar de a câștiga majoritatea voturilor la Congres.

bpj pnl

cristian busoi sulfina barbu

 

 

One thought on “FOTO! Unul din candidații la șefia PNL, prezent la Botoșani. Cristian Bușoi: Sunt în plin turneu de prezentare a candidaturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *