Municipalitatea intenționează să acceseze fonduri europene pentru construcția unui cămin de bătrâni

catalin fluturPrimăria Botoșani vrea să acceseze fonduri europene pentru construcția unui cămin de bătrâni. Anunțul a fost făcut de primarul Cătălin Flutur, care a spus că dorește să depună un proiect pe noul exercițiu financiar al UE.

like facebookVrem să construim și la Botoșani un cămin de bătrâni. Este dorința noastră, Avcem niște planuri aici, dar nu avem ghidurile. Chiar dacă ar fi să achiziționăm o clădire sau să facem una de la zero este una din dorințele noastre. Depinde câți bani am putea să accesăm”, a menționat Flutur.

2 thoughts on “Municipalitatea intenționează să acceseze fonduri europene pentru construcția unui cămin de bătrâni

  1. Auzi, municipalitatea…, mai bine Primaria ar rezolva proiectele legate de Teatru, de Cornisa si de groapa de gunoi care nu recicleaza absolut nimic si pentru care se percep taxe exorbitante… decat sa ucida un nou proiect si sa inglodeaze municipalitatea in alte datorii, prin majorari de taxe si argumente lipsite de orice logica.

  2. Dorinta ta Fluturahe e doar o vrajeala pentru populatiune,care exista destul de multa ce pun boticul la vrajeala ta. Eu imi tai o mana daca in 5 ani de-acum incolo tu faci vreun azil pentru prostimea asta care inca haleste vrajeala ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *