Veste proastă pentru botoșăneni. Parcul Cornișa nu poate deveni funcțional. Cine spune asta!

Parcul Cornisa BotosaniBotoșănenii nu se vor bucura nici în această vară de Parcul de agrement Cornișa. Un raport întocmit săptămâna trecută de inspectorii de stat în construcții arată că investiția de pe dealul Sucevei nu poate fi recepționată, pe motiv că nu are canalizarea funcțională și că niciuna dintre toalete nu poate fi utilizată.

În documentul întocmit de Inspectoratul de Stat în Construcții se arată că „racordul canalizării menajere a obiectivului, ce asigură preluarea apei menajere de la fiecare obiect în parte, nu este realizat, ca urmare nici unul din obiectele din cadrul obiectivului nu este funcțional, neputând fi utilizat”.

like facebookAstfel, inspectorii în construcții susțin că „nu sunt îndeplinite condițiile de recepție la terminarea lucrărilor pentru niciunul dintre obiectele componente ale obiectivului, toate acestea fiind dotate cu grupuri sanitare proprii”.

Documentul a fost înaintat Primăriei municipiului Botoșani.

6 thoughts on “Veste proastă pentru botoșăneni. Parcul Cornișa nu poate deveni funcțional. Cine spune asta!

  1. Orice om, când își ia o bucată de teren și vrea să și construiască ceva,mai întâi își face budă, să aibă unde se căca,dar ăștia din primărie și cei noi și cei vechi, proiectanți,constructori,etc sunt ROMÂNI !

  2. Faci un proiect de 10 de milioane de euro si nu poti sa-l inaugurezi din cauza unei probleme care poate fi rezolata fie printr-o statie de pompare ape uzate, care sa trimtie apa uzata catre cel mai apropiat colector din oras, costuri care s-ar ridica la cel mult 20.000 euro, sau iei naibii propria statie de epurare, 60.000 euro si termini treaba. e un mizilic in comparatie cu ce s-a cheltuit pana acum. DAR!….DAR! nu cred ca asta e adevaratul motiv. cum ziceam, acest cost e un mizilic

  3. Sa puna toti clientii sa dea declaratie pe proprie raspundere ca s-au cacat acasa si nu doresc sa foloseasca buda cat timp se distreaza in parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *